No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Te ingrijoreaza sangerarile gingivale din timpul periajului dentar? (P) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Te ingrijoreaza sangerarile gingivale din timpul periajului dentar? (P)

In Sanatate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Gingiile sănătoase sunt esenţiale pentru menţinerea sănătăţii dinţilor noştri. Acesta este unul dintre motivele pentru care specialiştii în igiena orală ne recomandă să nu facem compromisuri în ceea ce priveşte programul nostru de igienă orală.

Scuipi sânge atunci când te speli pe dinţi?

Sângerările gingivale reprezintă un semn precoce al problemelor gingivale, una dintre principalele cauze ale căderii dinţilor, de aceea trebuie să vizitezi medicul dentist în mod regulat.

 

Cum arată o gingie sănătoasă?

O gingie sănătoasă, fermă, este parte a sistemului care ajută la susţinerea solidă a dinţilor. Gingiile sănătoase au o culoare roz deschis şi nu sângerează în timpul periajului dentar.

Gingiile ferme şi sănătoase sunt esenţiale pentru a oferi dinţilor noştri un suport ferm de-a lungul anilor. Dacă acestea sunt inflamate (problema cunoscută sub numele de gingivită), pot cauza inflamarea peretelui de susţinere al dintelui (boala paradontală) şi, în final, pierderea dinţilor.

 

Soluţii de îngrijire

Este recomandat să vizitezi medicul dentist, chiar de la primul semn al sângerării gingiilor, pentru a-ţi fi oferite soluţii de îngrijire zilnică.

O tehnică adecvată de periaj dentar şi folosirea unei paste de dinţi potrivită ajută la indepărtarea plăcii bacteriene, una dintre principalele cauze ale sângerărilor gingivale.

O soluţie pentru a ajuta la oprirea sângerărilor gingivale şi la prevenirea acestora este folosirea zilnică a pastei de dinţi Parodontax®. Formula unică a pastei de dinţi parodontax® conţine70% ingrediente specializate. Proporţia mare de ingrediente specializate îi oferă pastei de dinţi parodontax® un gust intens, specific.

 

plante

 

La începutul utilizării pastei de dinţi parodontax®, gustul pe care îl vei simţi va fi unul specific, intens, însă, pe parcursul a două săptămâni, te vei familiariza cu acesta.

 

tabel

 

În plus, pentru o igienă orală completă, este recomandat să foloseşti zilnic şi o apă de gură. Apa de gură Parodontax® Daily (clorhexidina 0,06%) reduce placa bacteriană, ajută la prevenirea sângerărilor gingivale, asigură o durabilitate de pana la 12 ore.

 

paradnotax

 

Parodontax® îţi recomandă să discuţi întotdeauna cu medicul dentist dacă observi sângerări gingivale şi să te programezi periodic pentru un control stomatologic. Ai grijă de sănătatea gingiilor tale!

Află mai multe despre Parodontax aici!


Articole recomandate:

Opreste evolutia problemelor gingivale! (P)

Cea mai frecventă cauză a sângerărilor gingivale este inflamația produsă de acumularea plăcii ...

Cum te poate ajuta Parodontax® la oprirea sangerarilor gingivale? (P)

Dacă scuipați sânge atunci când vă periați dinții, sau dacă vă sângerează gingiile atunci ...

Cunosti riscurile asociate sangerarilor gingivale? (P)

Sângerările gingivale reprezintă un semn vizibil al inflamării gingiilor și pot avea ca rezulta ...


btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?