No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Echilibrul și protecţia naturală a florei intestinale (P) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Echilibrul și protecţia naturală a florei intestinale (P)

In Sanatate , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Când este vorba de copii, nutriţia este unul dintre subiectele abordate cu cea mai mare seriozitate de către mămici. Recent, cu toţii am auzit despre rolul esenţial pe care îl joacă probioticele pentru dezvoltarea bebelușului și mai târziu a școlarului. Ca mamă, poţi juca un rol important în sănătatea și buna dezvoltare a copilului tău.

Unul dintre cele mai apreciate și mai bine documentate știinţific probiotice la nivel mondial este Protectis, produs de compania BioGaia AB Suedia – lider modial în producţia de probiotice.

Protectis Tablete masticabile

 

Știaţi că un sistem imunitar puternic depinde în proporţie de 80% de sănătatea aparatului digestiv?

 

packshot_tablete_cu_fructe

 

De aceea, dobândirea și protejarea echilibrului florei intestinale influenţează în mod direct buna dezvoltare a copilului tău, încă din primul an de viaţă, dar și sănătatea întregii familii.

Se spune că sănătatea e mai bună decât toate! ... însă un organism sănătos se menține cu eforturi susținute. Copiii sunt cei mai expuși factorilor nocivi ce le pot afecta sănătatea, deaceea scutul de apărare al organismului acestora necesită întărire zilnică.

Probioticele Protectis mențin echilibrul florei intestinale a organismului, care are o contribuţie esenţială în întărirea imunităţii acestuia și, evident, în menținerea sănătății.

Numai 1 tabletă Protectis Tablete masticabile pe zi este soluţia naturală, sigură și eficientă pentru echilibrul intestinal și întărirea imunității al copilului tău,dar și a întregii familii.

 

b_static_300x250_copy

 

Fiecare tabletă masticabilă Protectis conţine 100 milioane de Lactobacillus Reuteri și are gust plăcut de lămâie si căpșuni.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?