No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Biogenis-5 ani in Romania! poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Biogenis-5 ani in Romania!

In Nastere , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Pentru ca anul acesta am implinit 5 ani in Romania!

In Romania se pregateste realizarea primului transplant cu celule stem din cordonul ombilical
Banca de celule stem BIOGENIS, care aniverseaza 5 ani de existenta in Romania, este cea care lucreaza la acest cazBanca de celule stem BIOGENIS, se pregateste de realizarea primului transplant cu celule stem stocate in banca din Romania.

De un an de zile BIOGENIS, banca de celule stem, ajuta o familie sa gaseasca o solutie pentru vindecarea unuia dintre copii, bolnav de leucemie acuta mielomonoblastica M4.

BIOGENIS a recoltat celule stem la nasterea celui de-al doilea copil al familiei pentru a incerca tratarea celui bolnav. Proba recoltata si stocata la Bucuresti a fost analizata de Institutul Clinic Fundeni, existand o compatibilitate de 90%, ceea ce o califica pentru un posibil transplant. In cateva zile mama copilului urmeaza sa nasca pentru a treia oara.


photo_biogenis_
Banca de celule stem va recolta si acum celule stem cu scopul de a le folosi alaturi de prima proba, pentru mai bune rezultate ale transplantului. Copilul bolnav este acum in remisie, aflandu-se intr-un moment ideal pentru realizarea unui transplant cu celule stem. Aceasta noua proba face parte din programul ~O noua sansa~ prin care Biogenis ofera recoltare, analizare si stocare gratuita a probei in vederea tratarii copilului bolnav din familie.

~Se doreste realizarea transplantului in Romania, la unul dintre cele trei centre de transplant acreditate si specializate in aceasta procedura (Institutul Clinic Fundeni, Timisoara, Targu Mures), banca de celule stem fiind in acelasi timp pregatita si pentru un transplant in Ungaria sau Polonia. In grupul de banci de celule stem din care face parte BIOGENIS au mai fost realizate cu succes alte 10 transplanturi cu celule stem. Biogenis ofera intreg suportul logistic, informational si financiar, daca este cazul, pentru realizarea acestui transplant~ - Cristian Lacraru - director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

Intrati pe www.biogenis.ro pentru mai multe detalii despre acest caz.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 14 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 100.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru.

BIOGENIS este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem)!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

BIOGENIS este prima banca romaneasca de celule stem, parte a unui grup international de banci de celule stem, ce lanseaza plata online cu cardul pentru serviciile sale

Contact BIOGENIS, banca de celule stem www.biogenis.ro, office@biogenis.ro, Call center: 021.528.0202btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?