No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi! poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi!

In Familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Activitățile tradiționale, inclusiv luatul mesei împreună, nu mai reprezintă o prioritate în lumea modernă. Am ajuns să mâncăm pe fugă, iar puținul timp liber pe care îl avem îl petrecem deseori pe Internet. Ne dorim să readucem în atenția oamenilor plăcerea clipelor împărtășite alături de cei dragi, tocmai de aceea am lansat campania ”Momente Împreună”. 

În perioada 14-16 august, în Piațeta Perla, Mamaia, vizitatorii sunt așteptati să contribuie la realizarea albumului ”Momente Împreună”, cel mai amplu proiect care își propune să aducă românii mai aproape de cei dragi sau familie;

Campania își propune să surprindă cele mai importante momente pe care oamenii doresc să și le petreacă în familie;

Părinții și copiii sunt așteptați cu provocări interactive și o cabină foto inovativă care surprinde imagini 360⁰.

Studiile europene* efectuate în ultimii ani relevă faptul că, în medie, membrii unei familii petrec împreună doar 34 de minute pe zi. Principalele motive sunt orele lungi petrecute la serviciu, drumurile zilnice și extenuarea.

Mai mult decât atât, chiar și în weekend-uri, familiile petrec puțin peste trei ore împreună. Peste 60% dintre familii, chiar și atunci când se întâlnesc, au activități statice, precum mersul la cinema, filmele acasă sau jocurile pe calculator.

Activitățile tradiționale, inclusiv luatul mesei împreună, nu mai reprezintă o prioritate în lumea modernă. Am ajuns să mâncăm pe fugă, iar puținul timp liber pe care îl avem îl petrecem deseori pe Internet. Ne dorim să readucem în atenția oamenilor plăcerea clipelor împărtășite alături de cei dragi, tocmai de aceea am lansat campania ”Momente Împreună”. Îi așteptăm pe toți cei care se află la mare în această perioadă să vină alături de noi și să ne spună cum și-ar dori să își petreacă mai mult timp în familie. Vom crea primul album ”Momente Împeună”, care își propune să le reamintească oamenilor cât de importante sunt clipele alături de cei dragi și să îi ajute să descopere noi modalități de a face acest lucru. Dr Gerard - More Together”, a declarat Otilia Stanciu, Country Manager Dr Gerard.

Momente Împreună cuprinse în 360 de grade

 

campania-momente-impreuna_01

 


Dr Gerard, unul din cei mai mari producători de biscuiți și napolitane din Europa Centrală şi de Est, lansează campania ”Momente Împreună”, prin care își propune să promoveze importanța timpului petrecut în familie sau alături de cei dragi. Pornind de la mesajul său – More Together – Dr Gerard își propune să creeze efectiv mai multe momente împreună alături de cei dragi.

În perioada 14-16 august 2016, românii sunt așteptați pe litoral, în Piațeta Perla din Mamaia, să contribuie la realizarea albumului ”Momente Împreună”, cel mai amplu proiect care își propune să aducă românii mai aproape de cei dragi! Fotografiile realizate în acestă campanie se realizează prin imagini cu o cuprindere de 360 de grade. Mecanismul e cât se poate de simplu. Toți cei care vor veni la stand alături de familie sau prieteni vor beneficia de fotografii Momente Împreună 360.

Dr. Gerard pregătește mai multe surprize pentru participanți, de la o zonă de relaxare în care poti petrece timpul prin jocuri  de familie și activități care presupun interacțiune până la premii instant.

8 recomandări pentru a-ți petrece mai mult timp alături de cei dragi

Dr Gerard propune o serie de lucruri pe care familiile le pot face împreună pentru a petrece mai mult timp. Pe lângă mesele în familie, plimbările, sportul în echipă, jocurile de societate, evenimentele la care pot participa toți membrii familiei, Dr Gerard recomandă:

 

 

8-recomandari-pentru-a-petrece-timp-cu-cei-dragi_01

 

Lasați gadget-urile deoparte

În zilele noastre, oficial sunt mai multe telefoane decât oameni pe planetă. E limpede că aceste aparate sunt nelipsite și utile, dar cum ar fi dacă le-am lăsa deoparte chiar și pentru jumătate de oră pentru a povesti celor dragi cum ne-a fost ziua.

Faceți mici surprize celor apropiați

Ce poate fi mai frumos decât să fii surprins în mod plăcut de cei apropiați. Nu trebuie nici măcar să alocați foarte mult timp sau bani pentru a face o mică surpriză familiei. Puteți să cumpărați câteva prăjituri cu care să vă delectați în timp ce povestiți ce ați mai făcut în ziua respectivă.

Faceți planuri pentru viitorul apropiat

Cu toții așteptăm măcar câteva zile libere în care să ne relaxăm alături de cei dragi. Iar dacă planificăm împreună ceea ce vrem să facem, pe lângă faptul că înseamnă și mai mult timp petrecut împreună, toată lumea va fi mulțumită de vacanță.

Mesele în familie

Conceptul de ”masă în familie” dispare pe zi ce trece în tot mai multe case. Din lipsă de timp, de multe ori, fiecare manăncă atunci când poate: unii mai devreme, alții mai târziu. Vacanța este însă prilejul perfect pentru a ne reuni și a lua mesele împreună, fie că vorbim de mic dejun, prânz sau cină.

Plimbările

Plimbările pe malul mării, prin păduri sau chiar și în parc sunt bune nu doar pentru sănătate, ci și pentru a depăna amintiri cu cei apropiați. Aerul curat sau briza mării vor stimula relaxarea și poveștile pe care altfel uităm să ni le spunem.

Sport

Nu numai că sportul este ca o magie pentru sănătate, dar poate funcționa și ca o ”vitamină” pentru relațiile între membrii familiei. Jucați volei pe plajă, badminton pe o pajiște, chiar o ”miuță” în spatele blocului. Copiii vor fi încurajați să facă mișcare,  iar părinții se vor bucura de mai mult timp petrecut alături de ei.

Jocurile de societate

O după-amiază perfectă poate fi animată cu un joc de cărți, rummy sau orice alt joc de societate. Acestea le dezvoltă copiilor gândirea analitică și le îmbogățesc cunoștințele. Iar pentru a face activitatea și mai interesantă, îți propunem să stabilești o miză în joc, care poate fi o prăjitură pentru câștigător.

Evenimente

Chiar și atunci când nu avem mai multe zile libere la dispoziție, putem ”vâna” diferite evenimente care au loc în oraș: concerte, piese de teatru, evenimente sportive sau diferite spectacole. O ieșire de acest gen reprezintă un prilej bun de a petrece timp alături de familie.

 

*Studiu european efectuat pe un eșantion de 2000 de familii





Cuvinte cheie: Masa in familie , Traditii in familie


Articole recomandate:

Zece activitati distractive pentru bunici si nepotii lor

Esti bunic sau bunica si cauti modalitati placute de a petrece timpul cu nepoteii? Iti oferim o list ...

Cu copilul la restaurant: sfaturi pentru o masa reusita

Ai fost invitata de prieteni in oras sau pur si simplu vrei sa iei cina impreuna cu sotul si copilul ...

Viata de familie si job: Strategii de adaptare

Treburile casnice trebuie impartite in mod egal intre parteneri. Citeste sfaturile de mai jos pentru ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
smithleo123
smithleo123

The Watermelon Game beckons you to engage in a merging adventure like no other! Challenge your friends to collide identical fruits, strategically evolve them, and triumph in this exciting fruit-matching journey.

2023-12-18 la 10:04
smithleo123
smithleo123

The [url=https://watermelongame.io/]watermelon game[/url] beckons you to engage in a merging adventure like no other! Challenge your friends to collide identical fruits, strategically evolve them, and triumph in this exciting fruit-matching journey.

2023-12-18 la 10:03
ampva300
ampva300

We welcome everyone who is at sea during this period to join us and tell us how they would like to spend more time with their family in Winston Salem. Cheers!

2023-04-27 la 04:27
renemurray9516
renemurray9516

The traditional activities that once brought people together are no longer a priority in the modern world. With the advent of technology, people are able to communicate and interact with each other without ever having to leave their homes. This has led to a decrease in face-to-face interaction, and as a result, traditional activities such as eating together are no longer as common as they once were. marriage counseling indianapolis

2023-01-18 la 17:21
johnyancey2537
johnyancey2537

What a great thing to read! marriage counseling phoenix

2023-01-11 la 13:51
perrygarcia8765
perrygarcia8765

That place looks great and we're going to visit this with my family. marriage counseling fort collins

2022-10-01 la 15:52

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?