No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Parintele perfect poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Parintele perfect

In Familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Cum iti disciplinezi copilul fara sa devii autoritar si sa nu generezi furie, ci sa stimulezi increderea de sine si caracterul responsabil? In primul rand trebuie sa stii ca disciplina inseamna invatare, nu pedepsire. Asa ca inarmeaza-te cu ceva mai bun decat atat: cu inteligenta de a face fata problemelor parinte-copil, cu intelegere si cunostinte despre comportamentul celor mici.

1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educarea copiilor

Elisabeth Pantley este expert in domeniul parenting-ului si le ofera parintilor, intr-un mod accesibil si simplu, solutii specifice si multiple, pentru ca ei sa le aleaga pe cele care se potrivesc situatiei si personalitatii copilului. "Parintele perfect" cuprinde instrumentele de care orice parinte are nevoie pentru a se simti increzator in ceea ce priveste cresterea copiilor, de la nastere pana la maturitate. Aceasta carte in doua volume joaca un rol indispensabil in viata de familie, calauzind pasii copiilor spre insusirea valorilor fundamentale.

Nu de putine ori un parinte este pus in fata unor situatii tensionate si delicate, in care fie actioneaza din impuls, fie vrea sa rezolve repede problema, fie incearca sa se gandeasca la solutia optima, nestiind insa daca rationamentul lui este cel corect. Folosind cartea "Parintele perfect" ca pe un ghid practic sau ca pe o sursa de solutii intelepte pentru aproape toate problemele imaginabile vei sti exact ce ai de facut. Solutiile prezentate au fost indelung gandite si testate. Astfel, te vei comporta ca un parinte instruit si cu adevarat implicat, care construieste relatii pe termen lung si vrea sa isi educe copiii ca pe niste persoane responsabile si inteligente. Cu siguranta, si ceilalti membri ai familiei vor aprecia modul tau de a actiona si de a rezolva cele mai complicate probleme.

"Parintele perfect", volumul 1 si 2, sunt disponibile in libraria online www.book-land.ro.

 

parintele-prefect
"Parintele perfect", de Elisabeth Pantley
Editura Business Tech International




Cuvinte cheie: Lectura pentru copii , Recenzie carte


Articole recomandate:

Arta de a fauri oameni

"Arta de a fauri oameni" te va face sa privesti cresterea copiilor cu alti ochi: nu poti opri proble ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?