No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Mos Craciun si spiridusii va asteapta impreuna cu cei mici in Bucuresti Mall poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Mos Craciun si spiridusii va asteapta impreuna cu cei mici in Bucuresti Mall

In Familie , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Crăciunul este cea mai frumoasă și mai iubită sărbătoare mai ales pentru cei mici care așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moș Crăciun. Într-o atmosferă de poveste, caldă și plină de bucurie, București Mall, împreună cu Moș Crăciun și spiridușii săi au pregătit pentru cei mici cele mai frumoase cadouri, dulciuri, colinde, activități și multe surprize.

Începând cu 9 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, București Mall vă așteaptă împreună cu cei mici să trăiți un Crăciun de poveste, iar pentru ca alegerea cadoului să fie și mai ușoară, reducerile speciale și campaniile promoționale vă vor ajuta să descoperiți în magazinele noastre cele mai frumoase cadouri.

Pentru cei care vor să îl întâlnească pe Moș Crăciun, acesta va fi în București Mall începând de luni, 19 decembrie, iar cei mai cuminți dintre copiii vor putea să îi lase personal lista de dorințe pentru cadourile de Crăciun.

mall_bucuresti

Special pentru cei mici, Moș Crăciun a pregătit multe surprize în Atelierul Spiridușilor, unde vor putea învăța să coloreze, să picteze și să pregătească decorațiuni de Crăciun. În plus, vor avea parte și de foarte multe dulciuri și concursuri dedicate lor în fiecare sfârșit de săptămână, de vineri până duminică, până pe 24 decembrie. În sala de spectacol de la etajul 1 vă așteptăm cu multe surprize.

Pentru a descoperi spiritul ludic din fiecare, între 21 și 24 Decembrie, orele 19.00 - 20.00, vor avea loc sesiuni de teatru interactiv, unde cei mici se vor putea juca și învăța o mulțime de piese de teatru precum Secretul lui Moș

Crăciun, Poveste de Crăciun, Spiridușul Fericit, Sacul lui Moș Crăciun.
Colindele vor încălzi atmosfera, așa că vă așteptăm pe 16 decembrie la concertul de colinde organizat de copii sub patronajul Rotary Club.

Moș Crăciun nu va ocoli nici un copil în București Mall!

Mai multe informații găsiți pe http://www.bucurestimall.com.ro/btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?