No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Primii pasi ai micutului tau, pasi de poveste poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Primii pasi ai micutului tau, pasi de poveste

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Primii pasi reprezinta unul din cele mai importante momente din viata unui copil. Iar o data cu primii pasi, copiii sunt mai aproape de explorarea lumii din jurul lor.

Daca noi, cei mari, de multe ori suntem inconjurati de simple obiecte, pentru cei mici lumea arata extrem de diferit. Pentru ei, cunostintele limitate ale lumii reale se imbina cu imaginatia, care nu cunoaste limite.

Plini de energie si creativitate, in primii ani, copiii dau frau liber imaginatiei, creand personaje si intamplari. Jucariile de plus pot fi prietenii lor cei mai buni cu care pot crea adevarate dialoguri. O simpla poza poate fi pentru ei o lume fantastica, o pietricica poate fi considerata un obiect pretios. Isi pot inventa jucarii din obiecte banale pentru cei mari - cutii goale de carton, carpe, cuburi de lemn sau aluat de prajituri.

Copiii sunt personajele principale ale propriilor povesti, pe care le creeaza o data cu fiecare aventura in care pornesc. Isi imagineaza ca sunt printi sau printese, supereroi, balerine, zane sau pirati, se joaca de-a educatoarea, coc prajituri in formele lor de jucarie sau construiesc castele din nisip.

Iar atunci cand le citesti povesti, viseaza cu ochii deschisi la Alice in tara minunilor sau Motanul incaltat. Povestile, citite sau inventate, desenele animate, obiectele care prind viata le explica celor mici cum functioneaza lumea reala, pe intelesul lor. Acesta este felul copiilor de a cunoaste mediul inconjurator si de a reactiona la el.

Cateodata vor incerca sa te pacaleasca sau vor exagera cand te invita in lumea lor. De cele mai multe ori acestea sunt expresii ale imaginatiei si fac parte din procesul de descoperire. Sunt jocuri in care chiar tu poti fi un personaj sau poti sta de vorba cu prietenii lor de plus. Te poti preface sa sorbi din ceasca de ceai pregatita de ei sau ca mananci o prajitura pe care tocmai au scos-o din cuptor. Alteori poti fi spectator la punerea in scena a povestilor.

Daca primii pasi sunt mai stangaci, urmatorii sunt din ce in ce mai increzatori. Nici nu iti vei da seama cand cel mic va porni alergand intr-o noua aventura. Fiecare pas aduce o experienta noua. Noi vrem ca copilul tau sa se simta cat mai bine in pantofiorii pe care ii incalta atunci cand pleaca sa exploreze lumea. Pentru ei avem pantofiori care nu doar spun povesti, ci sunt personaje din povestile copiilor.

 

primii-pasi-colectie-noua

 

pantofi-vulpe
Pantofi Vulpe
ghete-blizzard
Ghete Blizzard - Step Up - bleumarin
pantofi-floare-de-colt
Pantofi Floare de Colt - rosu
pantofi-pio
Pantofi Pio Pio - ciocolata





Articole recomandate:

Primii pasi ai copilului - posibile malformatii si afectiuni ortopedice

Bebelusii fac primii pasi la varste diferite si acest moment nu este intotdeauna usor. Copiii – c ...

Pantofi pentru bebelusi: sfaturi utile

Primii pasi reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata unui bebelus. Este o perio ...

Alegerea potrivita pentru pantofii copilului

Copilul tau a inceput sa mearga? Acum este momentul sa-i cumperi pantofi. In ziua de azi, exista o ...


btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?