No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Povestea primului zambet poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Povestea primului zambet

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Dupa ce ii vezi fata gingasa si primul sau zambet,pur si simplu te indragostesti iar inima iti bate asa cum n-a mai facut-o niciodata.La inceput iti era frica cum va fi momentul in care iti vei strange copilul in brate,la felul in care acesta va creste,la educatia pe care tu,in calitate de parinte i-o vei acorda.

alopecia_la_copii
Ajungi la momentul in care stii ca trebuie sa vina pe lume si incepe inima sa iti bata din ce in ce mai tare. Apoi,doar ce incepi sa il tii in brate pentru prima oara,sa-l pupi pe frunte si sa plangi de fericire spunand:
-Acesta este copilul meu, copilul pentru care ma voi sacrifica pentru a-i da tot ceea ce este mai bun: o educatie, un camin, o viata fericita!
Si tinandu-l in brate,observi deodata cum suav, in somn, isi intinde manutele si piciorusele si incepe usor,usor sa iti zambeasca. Si deschide apoi incetisor ochisorii si te vede dupa care tu,mangaindu-l pe burtica,il faci din nou sa zambeasca si sa rada. Si ce iti stralucesc ochii atunci!
Ce mandru te simti ca parinte cand vezi ca ii poti asigura copilului tau inca de mic un trai fericit. Si ajungi pe zi ce trece sa-l vezi cum creste, cum se transforma intr-o fetita sau intr-un baietel frumos si dulce de la care nu iti mai poti lua ochii. Si plangi cu el la fiecare zgarietura si iti inflacarezi inima la fiecare zambet. Creste si intr-o zi,in timp ce il tii in brate, il vezi cum se ridica in patutul sau in picioare, incepe sa bata din palme si sa danseze pe o melodie lenta de adormit copii si brusc, te striga:
-Mama!!Mama!! sau -Tata!!Tata!!
Ti se inmoaie picioarele si te duci sa iti chemi partenerul de viata sau una dintre persoanele existente in casa,uimit/a, fericit/a. Acela este cel mai urias si mai frumos zambet, cel mai pretios lucru din toata viata ta caci in primul rand iti vezi copilul crescand intr-un paradis al fericirii dar il si auzi spunand cuvantul magic care atinge sufletul oricarui parinte. Acela este primul sau zambet adevarat de copil inocent, un moment ce ar trebui in fiecare familie sa fie imortalizat intr-o fotografie si de ce nu inramat si pus in camera parintilor ca in fiecare zi, cand va treziti sa priviti spre acea poza, sa retraiti acele clipe si sa porniti spre servici cu zambetul pe buze si cu multa dorinta de munca deoarece numai asa ii poate oferi copilului sansa la un viitor cat mai bun si la un nou zambet..
Pe viitor totul depinde de tine ca sa iti mentii copilul in acea stare, sa nu te alarmezi cand acestuia ii este rau caci voi, ca parinti sa fiti tari pentru micul poznas.
Si nu uitati amintirea primului sau zambet, primul moment in care ati crezut ca zburati de fericire cand ati vazut cum a inceput sa se dezvolte ,sanatos, fericit si mai ales cu zambetul pe buze si cu dorinta de a avea o familie frumoasa pentru tot restul vietii, cu rele si cu bune.
Enache






btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?