No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Modele de carucioare pentru copii poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Modele de carucioare pentru copii

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Carucioarele pentru copii moderne sunt indispensabile unei familii cu copilasi mici. Ele vin intr-o multime de configuratii, forme, marimi, preturi, materiale, pentru a satisface cererea si nevoile familiilor cu bebelusi si copilasi. In zilele actuale nici nu ne putem imagina o familie cu copilas mic care sa nu detina un carucior pentru copii.

nichiduta

Oferta este mare dar calitatea produselor primeaza tot timpul datorita perioadei lungi de folosinta a caruciorului si acest lucru se reflecta automat in calitatea materialelor folosite. Cum ar fi usurinta cu care se poate folosi si nivelul de manevrabilitate de care dispune caruciorul.

 

De obicei carucioarele au cadru de aluminiu cu elemente de fier sau otel pentru a fii cat mai usor si rezistent posibil. Sunt mai multe categorii de carucioare pentru copii cum ar fi carucioarele multifunctionale care dupa cum spune si numele au mai multe functii printre care aceea ca se pot demonta sau monta pe cadrul caruciorului si sunt compuse de obicei din 3 piese. Acestea au landou pentru bebelusi, cos pentru masina si caruciorul propriu zis. Ca si accesorii ar fi cos pentru cumparaturi, tavita pentru gustari, bara de protectie, suport pentru picioruse, etc. Aceste carucioare copii 2 in 1 sunt tot multifunctionale dar au doar o piesa in loc de doua, adica doar landou sau cos auto separat.

 

 

nichiduta

 

Cauciucurile sunt din guma simpla, din guma cu camera sau din silicon, care faciliteaza impinsul si face astfel o favoare mamicutei care impinge; este de asemenea cunoscut pentru silentiozitatea sa. Carucioarele pentru copii pot fi si accesorizate cu jucarii haioase de diferite forme, culori si marimi care o sa incante ochii bebelusului si o sa ii sporeasca interesul, ajutand astfel la cresterea functiilor cerebrale. Ca si accesorii, sunt disponibile gentute pentru scutece, aparatoare de ploaie, salteluta anti-sufocare, umbrela, husa anti-insecte si geanta pentru transportul caruciorului. Datorita gabaritului redus caruciorul cantareste de obicei intre 6 pana la 13 kg.

Exista carucioare cu 3 si cu 4 roti, cele cu trei fiind recomandate copilasilor de peste 6 luni sau celor care pot deja sa stea in pozitia sezand fara ajutorul parintilor. Exista de asemenea carucioare pentru gemeni care au pe acelasi cadru in loc de unu, au doua locuri de obicei paralele, dar totusi separate pentru comfortul si linistea fiecarui bebelus in parte.

Cadrul este din otel, pentru rezistenta, mai are si doua cosuri de cumparaturi separate.Carucioarele pentru tripleti sunt cele mai grele dintre carucioare datorita cadrului din otel pentru rezistenta si datorita accesorizarilor pentru 3 bebelusi, ajungand astfel pana la 30 de kg. Insa acest tip de carucior este si foarte usor de manevrat si de impins. Locurile celor 3 bebelusi sunt amplasate consecutive pentru a intra si in cele mai inguste sau aglomerate strazi si locatii.

Ele sunt foarte accesorizate dar asigura transportul comfortabil si sigur a tuturor bebelusilor in acelasi timp, salvand timp si efort pretios din partea parintilor. Datorita ofertei imense de tipuri de carucioare si accesorii, la fel si gama larga de preturi face din caruciorul pentru copii un lucru care ar trebui detinut de orice familie. Micutii vor fi  incantati cand ii veti scoate la plimbare. Cei mici adora plimbarile si ce mod mai bun de a face o plimbare decat intr-un carucior sigur, usor de impins si de manevrat care face din orice plimbare o experienta foarte placuta.

 

nichiduta







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?