No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Kendama - jucaria populara in randul adolescentilor poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Kendama - jucaria populara in randul adolescentilor

In Copii , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Se pare ca fiecare generatie scoate din joben cate o jucarie care sa-i provoace si sa-i intrige, in acelasi timp, pe reprezentantii sai.

Fie ca este vorba despre yo-yo, hacky-sack si, mai nou, de kendama, acestea au priza la juggleri dar si la publicul larg. Doar privind un video de freestyling te deconectezi si patrunzi intr-o lume despre care nici nu stiai ca exista.

 

Kendama este o veche jucarie japoneza reinventata, care face ravagii in randul adolescentilor. Paradoxal, în epoca internetului și a tehnologiei, cea mai tare jucarie la ora actuala este, asadar, o minge conectata printr-o sfoara la un bat. Chiar daca originile sale ne duc mult in urma in istoria japoneza, Kendama reprezinta cea mai dorita jucarie a prezentului.

„Te ajuta sa te concentrezi. Imbunatateste si coordonarea ochi-mana”, spune un impatimit al kendamei. Si pe buna dreptate, pentru ca noua jucarie iti ofera o modalitate de a fi tu cu tine insuti, te ajuta sa-ti canalizezi energia spre ceva constructiv care te binedispune si te ajuta sa-ti dezvolti abilitati de care nici nu stiai ca dispui.

ce-este-kendama

 

Aceasta jucarie este intr-atat de cautata incat, un proprietar de magazin de profil afirma ca si-a dublat vanzarile in decurs de doar cateva luni.

Cand exista o gama de peste 50 de modele, normal ca impactul asupra vanzarilor nu poate fi decat pozitiv. In aceeasi ordine de idei, nu trebuie omis ca, mai nou, nu “moft” se poate transforma intr-un nou trend.

Kendama este noul trend iar moftul in reprezinta executarea de trick-uri diferite, care mai de care mai dificile cu ajutorul unei mingi legate de un bat. Este un moft al copiilor care ii face si pe parinti sa zambeasca.






Articole recomandate:

Rolul jucariilor educative in dezvoltarea copilului

Jucariile educative reprezinta un mijloc distractiv de educatie pentru copii, care promoveaza intele ...

Jocuri pentru dezvoltarea creativitatii copilului

Nu este suficient sa ii cumperi puiului tau jucarii, ci trebuie sa-l inveti cum sa se joace. Joaca e ...

Cultivarea increderii prin joc

Instinctul de a se juca exista la toti copiii si incepe sa infloreasca imediat dupa nastere, fiind i ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
qwaszx
qwaszx

Thank you for all the other exciting articles. Where else can such perfect writing methods be used to obtain such information? Next week I will have a presentation and I am looking for such information.totoghost

2023-10-29 la 02:32
ampva
ampva

Kendama is a great way for teenagers of sheetrock contractor to develop their coordination and have fun at the same time.

2023-03-29 la 05:05
caliweb
caliweb

I visited Your blog and got a massive number of informative articles. I read many articles carefully and got the information that I had been looking for for a long time. Hope you will write such a helpful article in future. Thanks for writing. tree service Coventry

2023-01-09 la 14:00
ampva
ampva

"Kendama is an immensely addicting wooden skill toy from Japan," according to kendamausa.com. It helps to improve hand-eye coordination, balance, and reflexes. It is suitable for both children and adults. The trick possibilities are unlimited for both the novice and the seasoned expert. | www.riversidedrywall.com

2022-10-01 la 06:31
idasanka
idasanka

Great! didnt know about this before, I had doubts but thanks for clarifying. maternity photography albuquerque

2020-12-12 la 02:38

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?