No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Cum alegem caruciorul pentru copii poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Cum alegem caruciorul pentru copii

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Unul dintre cele mai des utilizate obiecte din trusoul bebelusului tau este caruciorul. Un carucior este mai mult decat un mijloc de transport, este practic felul prin care tu ii asiguri copilului tau experiente complexe , plimbari in natura si este totodata felul in care tu il prezinti in societate. Se poate spune ca in carucior copilul tau socializeaza pentru prima data.

carucior

Pentru a gasi un carucior bun pentru tine si copilul tau este bine sa te informezi si sa cauti cat mai multe detalii despre carucioare. Nu numai aspectul sau rezistenta conteaza. Raportul calitate – pret are la randul lui un rost important. Este bine sa ai cateva repere stabilite atunci cand mergi sa cumperi un carucior pentru copii. In primul rand trebuie sa stabilesti ce tip de carucior iti doresti. Poti alege dintre mai multe optiuni: carucioare copii simple , carucioare sport, carucioare 2 in 1, carucioare cu 3 roti sau cu 4, carucioare multifunctionale , etc.

Dupa ce ai stabilit care sunt nevoile tale in materie de carucior si ai minimizat optiunile este momentul sa treci la ceilalti pasi.Rezistenta este si ea foarte importanta. Un carucior rezistent este mai sigur si durabil si in felul acesta ii oferi copilului tau un mediu potrivit care sa nu il afecteze in niciun fel.

Cadrul metalic trebuie sa fie din aluminiu de buna calitate , rotile sa fie din cauciuc durabil si sa se poata umfla cu usurinta iar cosuletul trebuie sa fie din materiale rezistente si practice. Caruciorul trebuie sa aiba o greutate potrivita , sa iti permita sa il urci si sa il cobori scarile cu usurinta, sa se poata plia repede si sa fie usor sa pus in portbagaj. Landoul trebuie sa fie prevazut cu sistem de ridicare in trepte pentru a-i oferi copilului tau sansa sa stea in diferite pozitii in functie de dorinta lui.

Totodata trebuie sa existe curele de prindere pentru copil. Aceste curele trebuie sa fie resistente si sa se imbine perfect. Nu iti poti permite sa risti atunci cand vine vorba de siguranta copilului tau. Rotile sunt si ele importante. In general este recomandat ca rotile din fata sa aiba mobilitate la stanga si dreapta ca sa iti permita sa iei curbele fara efort.

Un sistem de blocare al rotilor este indispensabil pentru momentele in care stationezi. Manerul caruciorului trebuie sa aiba trepte de inaltime. In felul acesta tu iti poti asigura tot confortul de care ai nevoie atunci cand impingi caruciorul. Aspectul este si el important , dar din fericire pentru tine si aici optiunile sunt infinite. Culorile si modelele se gasesc intr-un numar foarte mare asa ca tot ce trebuie sa faci este sa iti lasi bunul gust sa decida.

Alte accesorii pe care le poti gasi la un carucior sunt: gentuta pentru mamici, plapuma pentru picioare , copertina pentru ploaie sau soare si eventualele buzunare pentru biberoane si jucarii. Pentru a beneficia de toate aceste accesorii este nevoie de o investitie suplimentara insa copilul tau va avea parte de tot ce e mai bun.

Distractie placuta !







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?