No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Afla cum poti sa transformi igiena dentara intr-o distractie pentru cei mici! (P) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Afla cum poti sa transformi igiena dentara intr-o distractie pentru cei mici! (P)

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Știm cu toții cât de complicat poate fi să ii convingem pe cei mici sa se spele pe dinti. De multe ori nu au răbdare, iar alteori pur și simplu se încăpățânează. Indiferent de vârstă, trebuie să găsim "păcăleli" care mai de care mai deștepte ca să-i convingem să se spele pe dinți.

Primul periaj trebuie să fie o experiență plăcută pentru cei mici!

De obicei, primii dinți apar la vârsta de 6-8 luni și provoacă umflarea gingiilor și o stare generală de agitație. Primul pas este să-l ajuți pe cel mic să privească periajul ca pe un joculeț. Cumpără o periuță cu o formă simpatică, joacă-te cu ea în fața lui și lasă-l și pe copil să se obișnuiască cu ea. Ca să nu simtă nici cea mai mică jenă, pentru primii dinți folosește o periuță cu fire foarte moi. O astfel de periuță este Aquafresh Mini care, pe lângă textura delicată, are și un aspect hazliu și interesant pentru copii.

 

Distracție fără agitație în timpul periajului!

Când au mai crescut deja, pe la 3-6 ani, copiii deja isi fac un obicei din a refuza pe loc lucrurile care nu le fac plăcere. De aceea, înainte de toate, periajul puștilor trebuie să fie comod. Ridică-i puțin capul şi roagă-l să deschidă gura larg de tot. Imediat îl vei convinge că e un hipopotam sau un leu! Curăţă-i fiecare dinte cu o mişcare circulară blândă. Asigură-te că vei curăţa suprafaţa interioară, exterioară şi cea pentru mestecat a fiecărui dinte şi periază până la linia gingiei. Între timp, spune-i pe un ton calm și blând cum ajută periajul și de ce e așa important să aibă un zâmbet sănătos și frumos. Recomandată ar fi o pastă de dinți cu o aromă plăcută care ajută dinții de lapte să crească puternici, precum Aquafresh Kids.

 

Truc care funcționează chiar și pentru cei mai mofturoși copii!

Odată ce depășesc vârsta de 6 ani, copiii învață să se spele singuri pe dinți. Desigur, pentru ei este mai ușor să facă mofturi doar ca să scape de o responsabilitate. O idee ar fi să îi propui un joc: faceți schimb de roluri și transformă totul într-un concurs. Cel mic se va distra de minune în timp ce își dă silința să îți ofere cel mai zdravăn periaj. Chiar dacă s-ar putea să fie un pic solicitant pentru tine, copilul începe să vadă periajul drept un obicei plăcut. Nu uita să folosești o pastă de dinți care ajută la protejarea smalțului. Aquafresh Junior îți vine în ajutor, având un conținut ridicat de fluor, dar și un gust plăcut.

 

periuta-dinti-copii

 

Eforturile pe care le depui acum, îi pot scăpa pe cei mici de tratamente neplăcute și intervenții medicale dureroase mai târziu. Folosește aceste trucuri, inventează altele noi și transformă periajul într-o experiență distractivă atât pentru copilul tău, cât și pentru tine!

 

logo-aq-kids






btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?