No SSO cookie

Copii

  • Prevenirea luptelor pentru putere ale copilului

    Prevenirea luptelor pentru putere ale copilului

    In Copii

    Se poate intampla oriunde si oricand, ca micutul tau sa vrea ceva si tu sa spui "nu". Inainte sa stii asta, argumentand si negociind, el si-a consolidat pozitia si tu esti in mijlocul unei lupte pentru putere. Din fericire, exista un mod rapid pentru a remedia situatia inainte sa inceapa istericale reale. Iata ce trebuie sa stii!

  • Metode de a imbunatati competentele de citire ale copiilor

    Metode de a imbunatati competentele de citire ale copiilor

    In Copii

    Parintii isi doresc ca si copii lor sa citeasca mult. Ei cred ca abilitatea de a citi reprezinta biletul catre o facultate buna si o viata de succes. Prima problema insa este sa iti pui copilul sa citeasca ceva. Cel mai bun mod de a incuraja cititul este sa il faci placut! Ca oricare dintre noi, copii petrec mai mult timp facand activitati care le plac - apoi exceleaza in acele domenii in care isi dedica timpul.

  • Televizorul - prietenul si dusmanul copiilor mici

    Televizorul - prietenul si dusmanul copiilor mici

    In Copii

    In zilele de azi, din ce in ce mai multi copii sunt lasati ore in sir sa se uite la televizor, fara ca un adult sa fie prezent. Incepand din prima zi e bine sa tii sub control timpul pe care il petrece micutul tau in fata ecranului, astfel va fi mai usor sa-i pui anumite limite. Care sunt emisiunile potrivite si ce influenta are televizorul asupra unui copil mic?

  • Schimbarile de comportament la copii - pragul de la 2 ani

    Schimbarile de comportament la copii - pragul de la 2 ani

    In Copii

    Varsta de 2 ani este un prag important in dezvoltarea emotional-cognitiva a copiilor. Aceasta este perioada in care cel mic incepe sa devina independent, exploreaza totul in jurul lui, pune intrebari si isi imbogateste substantial vocabularul.

  • Ce faci cand copilul tau se plictiseste la scoala?

    Ce faci cand copilul tau se plictiseste la scoala?

    In Copii

    Plictiseala la scoala apare frecvent in situatii de subsolicitare sau suprasolicitare a elevilor prin programul educational, sau datorita lipsei incurajarii pe plan personal. Oricare ar fi motivele nemultumirii copilului tau, este important sa stai de vorba cu profesorul.

  • Dezvoltarea copilului de la 1 la 2 ani - partea 1

    Dezvoltarea copilului de la 1 la 2 ani - partea 1

    In Copii

    In primii 2 ani de viata evolutia copilului este surprinzatoare. Perioada aceasta este foarte importanta, fiind bogata in acumulari si progrese. Copilul incepe sa mearga, sa vorbeasca, sa aiba sentimente, relatii afective cu cei din jur - intr-un cuvant incepe sa-si formeze personalitatea.

  • Cum prind copiii drag de citit

    Cum prind copiii drag de citit

    In Copii

    Ai constat cu siguranta ca, in ziua de azi, copiii nu mai citesc la fel de mult cum poate noi o faceam altadata. Conform specialistilor, vina nu este a copiilor, aceasta apartinand defapt parintilor care pot face mult mai multe decat sa spere ca programa scolara va fi cea care va prelua intreaga responsabilitate in ceea ce priveste cititul.

  • Dezvoltarea limbajului emotional la copii

    Dezvoltarea limbajului emotional la copii

    In Copii

    Dezvoltarea unui vocabular emotional este important pentru ca astfel un copil stie cum se simte, si isi poate da seama si de sentimentele celor din jur. Este crucial ca cel mic sa isi poata dezvolta abilitatea de a empatiza cu alte persoane.

  • Trecerea de la scutec la olita

    Trecerea de la scutec la olita

    In Copii

    Invatarea copilului cu mersul la olita nu este deloc simpla. De fapt, acest proces este cat se poate de stresant pentru cei mai multi parinti. Totusi, trecerea de la scutec la olita este un process normal in dezvoltarea copilului.

  • Primii pasi ai copilului - posibile malformatii si afectiuni ortopedice

    Primii pasi ai copilului - posibile malformatii si afectiuni ortopedice

    In Copii

    Bebelusii fac primii pasi la varste diferite si acest moment nu este intotdeauna usor. Copiii – chiar si cei mai mari – deseori au probleme cu forma stramba a picioarelor, degetele de la picioare intoarse spre interior sau mersul pe varfuri. Iti prezentam cateva indicii cand nu trebuie sa te ingrijorezi si cand este important sa consulti un medic.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?