No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Regulament Lumea Cartilor poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Regulament Lumea Cartilor

In Concursuri , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Regulamentul concursului "Lumea cartilor" stipuleaza modul de organizare al concursului, acordarea de premii si obligatiile participantilor.


Inapoi la concurs

REGULAMENT

Lumea cartilor

 

carti

1. Organizator concurs


1.1. Organizatorul concursului este Utilecopii.ro.

1.2. Eventualii sponsori vor fi precizati in pagina de concurs, precum si pe forumul Utilecopii.ro.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe forumul Utilecopii.ro si pe pagina de concurs.

2. Conditii de participare


2.1. La concursul "Lumea cartilor" poate participa orice membru inscris pe forumul Utilecopii.ro, persoana majora, cu domiciliul in Romania si cetatenie romana.

2.2. NU pot participa la concurs: angajatii organizatorului si ai eventualilor sponsori, si nici rudele de gradul I si II ale acestora.

2.3. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la concurs. Participantii vor consimti ca datele lor sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a fi informati cu privire la noi concursuri. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

3. Durata de desfasurare


3.1. Durata de desfasurare este anuntata pe pagina de concurs si pe forumul Utilecopii.ro.

 

4. Modul de desfasurare

 

4.1. Concursul poate avea ca obiect relatari de povestiri tematice.

4.2. Povestirile trebuie sa fie: originale, inscrise in tema de concurs si cu exprimare decenta.

4.3. Un participant la concurs se poate inscrie cu un numar nelimitat de povestiri.

4.4. Alte precizari privind desfasurarea concursului se fac o data cu anuntarea acestuia. Orice nerespectare a conditiilor anuntate duce la eliminarea din concurs.

 

5. Desemnarea castigatorilor


5.1. Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti in conditiile precizate pentru concursul respectiv. Comunicarea castigatorilor se va face in ziua stabilita la anuntarea concursului, pe forumul Utilecopii si pe pagina de concurs. Filmul cu tragerea la sorti va putea fi urmarit de toti participantii printr-o directionare data pe forum sau pe pagina de concurs.

5.2. In termen de 7 zile de la anuntarea premiilor pe forumul Utilecopii, castigatorii urmeaza sa ia contact cu organizatorul concursului la adresa contact@utilecopii.ro pentru detaliile legate de primirea premiilor. In situatia in care acest lucru nu se realizeaza castigatorii vor pierde premiul.

5.3. Daca unii dintre castigatori nu au datele de contact corecte, se va face o tragere la sorti suplimentara, pentru premiile ramase.

5.4. Organizatorul nu raspunde de buna sau proasta functionare a postei si nu are obligatia sa achite contravaloarea premiului in bani.

 

6. Obligatii


6.1. Participantii la concurs au obligatia de a respecta toate conditiile si cerintele stipulate in Regulamentul general. Orice incercare de frauda va fi pedepsita prin eliminarea din concurs a celui vinovat.

6.2. Organizatorul nu va fi obligat sa intretina discutii si corespondenta cu cei nepremiati, in urma desemnarii castigatorilor.

 

7. Oprirea concursului


7.1. Oprirea concursului inainte de termenul fixat nu se poate face decat in cazuri de forta majora, nedependente de vointa organizatorului.

!Observatie: Eventualele conflicte ce pot aparea intre organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

Inapoi la concursbtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?