No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Regulament concurs Graviduta Lunii poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Regulament concurs Graviduta Lunii

In Concursuri , adaugat in
(5/ 3)
Printeaza Articol

1. Organizator concurs
1.1. Organizatorul concursului este Utilecopii.ro.
1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe forumul Utilecopii.ro, pe pagina de concurs si pe pagina de facebook www.utilecopii.ro

2. Conditii de participare
2.1. La concurs poate participa orice membru inscris pe site-ul Utilecopii.ro, persoana majora, cu domiciliul in Romania si cetatenie romana.
2.2. NU pot participa la concurs: angajatii organizatorului si ai eventualilor sponsori, si nici rudele de gradul I si II ale acestora.
2.3 Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la concurs. Dparticipantilor vor fi prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a fi informati cu privire la noi concursuri. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
2.4 Participarea la acest concurs inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.

3. Durata de desfasurare

DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul -Graviduta Lunii- se desfasoara in doua etape.
I. Prima etapa de adaugare a pozelor: 18 ianuarie-17 februarie, pana la ora 12.00
II. A doua etapa de votare a pozelor: 17 februarie- 17martie, pana la ora 12.00
!In fiecare luna se vor putea adauga poze pentru editiile viitoare.
In paralel se poate vota pentru editia curenta.
Pana la ora 12 in ziua extragerii se pot vota pozele participante.
Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!
PROCEDURA DE VOTARE:
Graviduta Castigatoare va fi desemnata,  prin tragere la sorti, dintre toate finalistele ce aduna MINIM 500 de voturi la fiecare poza.
Pentru a intra in tragerea la sorti trebuie ca pana la finalul editiei respective pozasa acumuleze acest numar de voturi.
3.1. Durata de desfasurare este anuntata pe pagina de concurs si pe forumul Utilecopii.ro.

NOTA: Un user poate vota astfel: un vot pe ora de la un IP, indiferent de poza pe care o voteaza

4. Modul de desfasurare
4.1. Trebuie indeplinite toate cerintele specificate in sectiunea participare si mod de desfasurare concurs. Datele inscrise vor fi folosite pentru decernarea premiului.
4.2. Un participant la concurs se poate inscrie cu o singura adresa de e-mail.
4.3. Alte precizari, privind desfasurarea concursului, se fac o data cu anuntarea acestuia. Orice nerespectare a conditiilor anuntate duce la eliminarea din concurs.

5. PREMIILE CONCURSULUI
5.1 In urma tragerii la sorti, va fi desemnata o viitoare mamica castigatore, ce va primi ca premiu un scaun auto cosulet oferit de sponsorul www.miniblu.ro

6. Desemnarea castigatorilor
6.1. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti in conditiile precizate mai sus. Comunicarea castigatoarei se va face in ziua stabilita la anuntarea concursului, pe forumul Utilecopii si pe pagina de concurs. Filmul cu tragerea la sorti va putea fi urmarit de toti participantii printr-o directionare data pe forum sau pe pagina de concurs.
6.2 In termen de 7 zile de la anuntarea premiilor pe forumul Utilecopii, castigatoarea urmeaza sa ia contact cu organizatorul concursului la adresa contact@utilecopii.ro cu datele personale pentru confirmare si detaliile legate de primirea premiului. In situatia in care acest lucru nu se realizeaza castigatoarea va pierde premiul.
5.3. In cazul in care castigatorul nu are datele de contact corecte, se va face o tragere la sorti suplimentara.

7. Obligatii
7.1. Participantii la concurs au obligatia de a respecta toate conditiile si cerintele  stipulate in Regulamentul general. Orice incercare de frauda va fi pedepsita prin eliminarea din concurs a celui vinovat.
7.2. Organizatorul nu va fi obligat sa intretina discutii si corespondenta cu cei nepremiati, in urma desemnarii castigatoarei.

8. Oprirea concursului
8.1. Oprirea concursului inainte de termenul fixat nu se poate face decat in cazuri de forta majora,  nedependente de vointa organizatorului.
Observatie: Eventualele conflicte ce pot aparea intre organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

PARTICIPA!btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?