No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Regulament Concurs Bobocica poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Regulament Concurs Bobocica

In Concursuri , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Regulament Concurs Bobocica

Regulament Concurs Bobocica


PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE :

1. Pentru a putea participa la concurs este necesara autentificarea, ca si membru, pe site-ul utilecopii.ro

2. LIKE la pagina http://www.facebook.com/Bobocica.handmade

3. Completeaza formularul concursului, enumerand trei produse (link) alese din albumele Bobocica Handmade pe care le-ai face cadou. Nu uita sa mentionezi si numele persoanei careia ii vei face cadoul

1. Organizator concurs

1.1. Organizatorul concursului este Utilecopii.ro.
1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe forumul Utilecopii.ro, pe pagina de concurs si pe pagina de facebook utilecopii.ro

 

2. Conditii de participare

2.1. La concurs poate participa orice membru inscris pe site-ul Utilecopii.ro, persoana majora, cu domiciliul in Romania si cetatenie romana. Un utilizator inregistrat poate participa la concurs o singura data.

2.2. NU pot participa la concurs: angajatii organizatorului si ai eventualilor sponsori, si nici rudele de gradul I si ale acestora.

2.3 Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la concurs. Datele participantilor vor fi prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a fi informatii cu privire la noi concursuri. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

2.4 Participarea la acest concurs inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.

 

3. Durata de desfasurare
Concursul Bobocica se desfasoara in perioada 25 octombrie – 25 noiembrie 2012

 

4. Modul de desfasurare

4.1. Trebuie indeplinite toate cerintele specificate in sectiunea participare si mod de desfasurare concurs. Toate campurile obligatorii din formular trebuie sa fie completate corect. Datele inscrise vor fi folosite pentru decernarea premiului.

4.2. Un participant la concurs se poate inscrie cu o singura adresa de e-mail si cu un singur chestionar completat, conform cerintelor.

4.3. Alte precizari, privind desfasurarea concursului, se fac o data cu anuntarea acestuia. Orice nerespectare a conditiilor anuntate duce la eliminarea din concurs.

5. PREMIILE CONCURSULUI

5.1 In urma tragerii la sorti, vor fi desemnati 3 castigatori a cate 3 premii oferite de sponsorul Bobocica


1 – O cana si o lingurita personalizata cu numele copilului

2 – O cana si o lingurita personalizata cu numele copilului

3 – un Voucher de 30 % reducere

 

6. Desemnarea castigatorilor

6.1. Castigatorii va fi alesi prin tragere la sorti in conditiile precizate mai sus. Comunicarea castigatorilor se va face pana in data de 1 decembrie, pe pagina de facebook Utilecopii si pe pagina de concurs. Filmul cu tragerea la sorti va putea fi urmarit de toti participantii printr-o directionare data pe pagina de concurs.

6.2 In termen de 7 zile de la anuntarea premiilor pe, castigatorii urmeaza sa trimita pe mail la adresa contact@utilecopii.ro, sa trimita datele de expediere si un numar de contact, insotite de o copie a actului de identitate, pentru confirmare si alte detalii legate de primirea premiului.

7. Obligatii

7.1. Participantii la concurs au obligatia de a respecta toate conditiile si cerintele stipulate in Regulamentul general. Orice incercare de frauda va fi pedepsita prin eliminarea din concurs a celui vinovat.

7.2. Organizatorul nu va fi obligat sa intretina discutii si corespondenta cu cei nepremiati, in urma desemnarii castigatoarei.

 

8. Oprirea concursului

8.1. Oprirea concursului inainte de termenul fixat nu se poate face decat in cazuri de forta majora, nedependente de vointa organizatorului.
Observatie: Eventualele conflicte ce pot aparea intre organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?