No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Concurs ″Castiga Carti de la Editura Casa″! poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Concurs ″Castiga Carti de la Editura Casa″!

In Concursuri , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Castiga carti de la Editura Casa! Cum? Nimic mai simplu!

In perioada 19 noiembrie – 14 decembrie 2012, saptamanal, pe pagina de Facebook utilecopii.ro va fi postata o poza cu premiile oferite de Editura Casa.

Cei care doresc sa castige aceste carti din saptamana in curs, trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 

1. Dati Like paginii de Facebook Editura Casa;

2. Dati Like & Share fotografiei de concurs, pentru saptamana in curs; Share-ul/Distributia trebuie sa fie public/a pentru a putea intra in concurs.

3. Raspundeti la intrebarea “Care este cartea preferata a copilului tau?”, ca si comentariu la fotografia de concurs, pentru saptamana in curs;

 

Intra in concurs doar persoanele care au parcurs pasii de mai sus pana in saptamana in curs, de luni pana vineri ora 12:00, cand concursul se va inchide si va fi ales un castigator pe saptamana, prin intermediul site-ului http://www.random.org/.

 

Detalii si Regulament mai jos:

 

 

Regulament concurs

 

I. Organizatorul si sponsorul

 

1.1. Organizatorul concursului este Utilecopii, sponsorul fiind Editura Casa

1.2. Concursul va fi organizat online, pe profilul de Facebook utilecopii.ro

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe pagina de concurs.

 

II. Durata concurs

 

2.1. Concursul se desfasoara in perioada 19 noiembrie - 14 decembrie 2012.

 

III. Drept de participare

 

3.1. Au drept de participare la concurs persoanele fizice, care au posibilitatile tenhnologice de a participa la aceast concurs (cont de facebook, computer etc).

In fiecare saptamana va fi postata pe pagina de Facebook Utilecopii.ro o poza cu premiile oferite de Editura Casa. Saptamanal de luni pana vineri pana la ora 12:00, in perioada 19 noiembrie – 14 decembrie 2012, cei care doresc sa castige premiul saptamanal din fotografia postata in la inceputul fiecarei saptamani, trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Like paginii de Facebook Editura Casa;

2. Like & Share fotografiei de concurs, pentru saptamana in curs; Share-ul/Distributia trebuie sa fie public/a pentru a putea intra in concurs.

3.Sa raspunda la intrebarea “Care este cartea preferata a copilului tau?”, ca si comentariu la fotografia de concurs, pentru saptamana in curs;

3.2. Nu pot participa la aceastǎ campanie:

- angajaţii utilecopii.ro si Editura Casa

- rudele pana la gradul unu (1) inclusiv sau afinii (sot/sotie, parinti/copii) ai tuturor celor mentionati anterior.

3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu castigatorii acestei campanii. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta promotie nu va fi de natura de a crea nici un fel de obligatii, inclusiv de natura financiara, in sarcina Organizatorului.

 

IV. Descrierea concursului

 

In perioada 19 noiembrie – 14 decembrie 2012, saptamanal, pe pagina de Facebook utilecopii.ro va fi postata o poza cu premiile oferite de Editura casa. Cei care doresc sa castige aceste carti din saptamana in curs, trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Dati Like paginii de Facebook editura Casa;

2. Dati Like & Share fotografiei de concurs, pentru saptamana in curs; Share-ul/Distributia trebuie sa fie public/a pentru a putea intra in concurs.

3. Raspundeti la intrebarea “Care este cartea preferata a copilului tau?”, ca si comentariu la fotografia de concurs, pentru saptamana in curs;

 

Intra in concurs doar persoanele care au parcurs pasii de mai sus pana in saptamana in curs, de luni pana vineri ora 12:00, cand concursul se va inchide si va fi ales un castigator pe saptamana, prin intermediul site-ului http://www.random.org/.

 

Inchiderea concursului si desemnarea castigatorilor se va face in fiecare vineri, respectiv: 23 noiembrie, 30 noiembrie, 7 decembrie si 14 decembrie, dupa orele 12.00.

 

Nu vor intra in cursa pentru premii persoanele care:

- nu parcurs toti cei 3 pasi mentionati mai sus

- trimit raspunsuri indecente sau neadecvate

- posteaza direct raspunsurile pe peretele paginii de Facebook Utilecopii, nu ca si comentariu la fotografia de concurs pentru ziua in curs

-au setarile conturilor de Facebook restrictionate, astfel incat Share-ul/Distributia nu este public/a

 

4.1.  Premiile ce pot fi castigate sunt urmatoarele:

Saptamanal, 1 (un) premiu constand intr-un pachet de carti oferit de Editura Casa. In fiecare saptamana, pachetele oferite ca si premiu sunt ceea ce face obiectul fotografiei de concurs din saptamana respectiva.

 

4.1.1. Si vor fi acordate dupa cum urmeaza:

 

- Saptamana 1, 19-23 neiembrie 2012: - Prima persoana, aflata pe locul 1 conform listei realizate prin intermediul site-ului http://www.random.org/, castiga un pachet de carti oferit de Editura Casa, care face obiectul fotografiei de concurs din aceasta saptamana. Pachetul contine: cartea Hoinari prin anotimpuri: Iarna si cartea Bobita si Buburuza la gradinita, valoare totala de 60,80 lei.

- Saptamana 2, 26 - 30 noiembrie 2012: Prima persoana, aflata pe locul 1 conform listei realizate prin intermediul site-ului http://www.random.org/, castiga un pachet de carti oferit de Editura Casa, care face obiectul fotografiei de concurs din aceasta saptamana. Pachetul contine: cartea Figurine din hartie: Motive de craciun, cartea Stelute crosetate si cartea Figurine si animale origami, valoare totala de 40,70 lei.

- Saptamana 3, 3-7 decembrie 2012: Prima persoana, aflata pe locul 1 conform listei realizate prin intermediul site-ului http://www.random.org/, castiga un pachet de carti oferit de Editura Casa, care face obiectul fotografiei de concurs din aceasta saptamana. Pachetul contine: cartea Hoinari prin anotimpuri: Iarna si cartea Craciunul cu Bobita si Buburuza, valoare totala de 76,00 lei.

- Saptamana 4, 10-14 decembrie 2012: Prima persoana, aflata pe locul 1 conform listei realizate prin intermediul site-ului http://www.random.org/, castiga un pachet de carti oferit de Editura Casa, care face obiectul fotografiei de concurs din aceasta saptamana. Pachetul contine: cartea Decorarea bradului de Craciun, cartea Zane si flori din snururi si panglici de hartie si cartea Un Craciun auriu, valoare totala de 39,70 lei.

V. Acordarea premiilor

 

5.1 Premiile vor fi trimise castigatorilor pe datelor trimise pe mail de la castigatori, pana in data de 21.12.2012.

5.2. Premiile nu se acorda in bani, nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt transmisibile.

5.3. Un participant are dreptul sa castige maxim 1 premiu pe parcursul a celor 4 saptamani.

5.4. Castigatorii vor fi notificati in fiecare saptamana, printr-un mesaj pe profilul de Facebook, comunicadu-li-se castigul si toate detaliile necesare pentru intrarea in posesia premiului.

5.5. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii trebuie sa trimita pa email, pana in data de 20.12.2012, copie a cartii de indentitate si adresa de expediere a coletului.

5.6. In cazul in care unul sau mai multi castigatori nu se prezinta in termenul comunicat sa-si ridice premiul, sau nu poate prezenta buletinul (cartea) de identitate sau un alt act care sa ii probeze identitatea (pasaport sau legitimatie de sedere temporara), premiul nu se acorda.

VI .  Dispoziţii finale

 

6.1.  In cazul in care, inurma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

6.2  În cazul in care organizarea campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei.

6.3.Regulamentul oficial al campaniei va fi publicat pe www.utilecopii.ro,

6.4. Concursul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

6.5. Toate premiile neacordate, indiferent de motiv, vor rǎmâne în proprietatea Organizatorului, care-şi rezervǎ dreptul de a le folosi după cum crede de cuviinţă.

6.6. Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Cuvinte cheie: Editura casabtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?