No SSO cookie

Boli si afectiuni

 • Dislexia

  Dislexia

  In Boli si afectiuni

  Dislexia este o afectiune ce afecteaza tot mai multi copii, instaurand dificultati de invatare si reproducere prin scris si citit. Afla mai multe:

 • Defecte de vedere ale copilului tau

  Defecte de vedere ale copilului tau

  In Boli si afectiuni

  Miopia este una dintre cele mai frecvente afectiuni la nivelul ochilor. Cauzele aparitiei miopiei sunt multiple, intre care pot fi si probelemele de ordin psihologic.

 • Autismul

  Autismul

  In Boli si afectiuni

  Autismul este o afectiune destul de frecventa, care poate fi destul de greu diagnosticata. Deseosi autismul este confundat cu retardul mental.

 • Otita

  Otita

  In Boli si afectiuni

  Otita este o infectie a urechii care apare cel mai des dupa ce ai fost la piscina sau in apa. Pentru a preveni aparitia otitei curata bine urechile dupa fiecare baie.

 • Caderea parului la copii

  Caderea parului la copii

  In Boli si afectiuni

  Este normal ca parul sa se regenereze si sa cada, insa atunci cand acest lucru devine o problema pentru copilul tau trebuie sa consulti de urgenta medicul.

 • Astmul, o boala curabila

  Astmul, o boala curabila

  In Boli si afectiuni

  Majoritatea copiilor au simptome ce indica aparitia astmului in etapa copilariei. Iata cum poti indentifica si trata astmul la copii.

 • Copiii cu autism

  Copiii cu autism

  In Boli si afectiuni

  Acorda atentie primelor semnare de avertizare ale autismului la copii pentru a fi pregatita in contracararea acestor simptome:

 • Incontinenta urinara la copiii cu nevoi speciale

  Incontinenta urinara la copiii cu nevoi speciale

  In Boli si afectiuni

  Copiii cu nevoi speciale au nevoie de multa atentie in ceea ce privesc dorintele acestora si un tratament pe masura conditiei lor.

 • Somnolenta excesiva in timpul zilei la copii

  Somnolenta excesiva in timpul zilei la copii

  In Boli si afectiuni

  Un copil care prezinta probleme in a-si mentine atentia la scoala, ar putea fi diagnosticat cu somnolenta excesiva in timpul zilei. Numit de asemenea si hipersomnie, aceasta se caracterizeaza prin adormirea unui copil in locuri sau circumstante neobisnuite sau prezentarea unui comportament obosit, "somnoros".

 • Intoxicatia alimentara

  Intoxicatia alimentara

  In Boli si afectiuni

  Daca dupa ce ai consumat anumite alimente te simti rau este posibil sa ai intoxicatie alimentara. Iata ce trebuie facut in asemenea situatii:

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?