No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Remedii pentru durerile dentitiei poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Remedii pentru durerile dentitiei

In Bebelusi , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Durerile dentare sunt inconfortabile pentru bebelusi existand diferiti factori care ii pot insa calma pe cei mici in acesta etapa.

Durerea aparitiei primilor dinti poate fi stresanta pentru bebelusi. Dar un bebelus foarte iritat din cauza dentitiei ii poate provoca stres atat mamei, cat si tatalui si fratilor. Iata cateva remedii verificate pentru problemele de dentitie care au functionat in cazul altora, parerea expertilor despre acestea si de asemenea, recomandarile expertilor.
 
bebe
Multi bebelusi manifesta o mai mare nevoie de a fi alaptati in timpul perioadelor de dentitie, pentru a se simti mai confortabil din punct de vedere emotional si fizic.





Remedii pentru problemele cu dentitia


In cazul in care nu alaptezi, atunci trebuie sa apelezi la povestioare pentru a-i distrage atentia, in timp ce analgezicul isi face de obicei efectul in aproximativ 20 de minute.

Alaptarea e un remediu mentionata si de catre alte mame. Daca alaptezi sunt sanse mari ca bebelusul sa se calmeze.

Multi copii au o nevoie crescuta de a fi alaptati in timpul perioadelor de dentitie, pentru confortul emotional si fizic.

Mamele ar trebui sa fie vigilente cu privire la muscaturile bebelusilor si trebuie sa se asigurare ca bebelusii sunt bine fixati de san datorita dinamicii in schimbare a guritelor lor.

Expertii recomanda lucrurile reci, cum ar servetele reci.

Lucrurile dure pe care sa le poata mesteca cum ar fi jucarioarele de mestecat din lemn sau cele din cauciuc natural si chiar linguritele sunt foarte utile pentru multi bebelusi care se confrunta cu aceasta problema.

Incearca cat mai multe remedii pentru a alina durerile de crestere a dintilor, fiecare copil reactionand diferit la stimuli.





Articole recomandate:

Tot ce trebuie sa stii despre dintii bebelusului

Perioada in care bebelusului ii ies dintii poate fi suparatoare atat pentru micut, cat si pentru par ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?