No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Imbracamintea bebelusului vara poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Imbracamintea bebelusului vara

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Daca ai unele indoieli in legatura cu vestimentatia corecta pentru bebe in timpul sezonului cald, noi iti vom oferi cateva informatii despre cum trebuie imbracat cel mic vara pentru sanatatea si comfortul lui.

Bebe se agita in patut si vezi ca are chef din nou de o plimbarica prin parc, de o partida de gadilat sau de oricare alta activitate placuta alaturi de tine, mamica lui? Ei bine, acum ca a venit vara trebuie sa ai grija la mai multe aspecte legate de sanatatea micutului tau.

Ai o lotiune potrivita pentru pielea bebelusilor? Caruciorul este echipat corespunzator? Si cel mai important, il imbraci pe copilas corect atunci cand il scoti din casa si il expui radiatiilor solare?

 

Cum este corect sa il imbraci pe micutul tau in timpul verii

Soarele arzator si ultravioletele reprezinta un real pericol pentru bebe in timpul sezonului cald. Pielea sensibila a copilasului tau se afla sun asediu: arsuri solare, diferite forme de cancer de piele, iritatii, deshidratare si chiar eczeme pe piele ii pun sanatatea in pericol. Atunci cand il imbraci corect pe bebelusul tau reduci o buna parte din aceste riscuri. Iata cum ar trebui sa "il echipezi" pe micut inainte de a iesi la afara din casa:

Body-ul, cea mai importanta piesa din vestimentatia de bebe – Acesta este practic, usor de imbracat pentru copilasul tau si ii asigura o senzatie de comfort. Nu uita de importanta materialului atunci cand alegi un body. Cel mai indicat este sa contina doar fibre de bumbac(sau alte materiale naturale 100%) si sa fie in culori deschise pentru a nu atrage razele soarelui

Trebuie sa ai mereu la tine macar o paturica de bumbac – Vremea poate fi imprevizibila chiar si vara. Atunci cand iesi cu bebe la plimbare si stai mai mult, nu uita de paturica de vara. Poate incepe sa bata vantul, poate se lasa seara si aerul devine mai racoros...fii pregatita pentru orice eventualitate. In plus, paturica din fibre naturale il apara si de ultraviolete dar si de eventualele intepaturi de insecte

Rochite si pantalonasi scurti pentru pici – Daca este foarte cald poti opta si pentru astfel de hainute. Nu uita sa alegi doar materiale din fibra naturala si in culori deschise. In plus, nu uita sa verifici mereu manutele si piciorusele micutului atunci cand alegi sa il imbraci asa pentru a vedea daca ii este rece sau prea cald

Palariuta de soare este un accesoriu indispensabil – In culori deschise si cu boruri largi, palariutele de vara sunt benefice pentru bebelusi deoarece apara zona fetei si a gatului de razele ultraviolete. Nu uita nici tu de acest accesoriu! O palarie este atat draguta cat si practica.

 

imbracamintea bebelusului vara

 

In concluzie, daca ai grija la o hidratare corecta a copilasului si il protejezi pielea de contactul direct cu radiatiile nocive ale soarelui, vara aceasta va fi doar un prilej de bucurie si de amintiri frumoase, nu si de probleme de sanatate. Alege haine comfortabile, deschise la culoare si din fibra naturala pentru tine si bebe si bucura-ti de sezonul vacantelor!

 


Anca Palade






Articole recomandate:

Consumul de apa si hidratarea la bebelusi

Desi laptele ii ofera toti nutrientii de care cel mic are nevoie pentru a creste mare si sanatos, od ...

Cum il protejam pe bebe de zilele caniculare?

In timp ce majoritatea dintre noi ne bucuram de soare copiii sunt in pericol de a deveni deshidratat ...

Protectia bebelusului in perioada verii

Vara aduce noi oportunitati pentru tine si copilul tau, dar cu acestea vin si noi precautii pe care ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
idasanka
idasanka

this is awesome! thanks for this! -couples counseling spokane

2020-11-27 la 16:46
idasanka
idasanka

excited for summer! i love dressing up my kids on sunny season! -spokane wa real estate

2020-11-27 la 15:42

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?