No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Tinkerbell revine în cinematografele din România şi dezvăluie secretul aripilor magice poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Tinkerbell revine în cinematografele din România şi dezvăluie secretul aripilor magice

In Activitati pentru copii , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Tinkerbell (Clopoţica), faimoasa zână Disney, revine pe marile ecrane, cu tot cu praf de stele şi aventuri magice, aşadar, dacă aveţi prinţese pasionate de poveşti fermecătoare, Clopoţica şi prietenii ei vă aşteaptă în cinematografe, începând cu data de 7 septembrie.

1 Din scaunul de cinema, micuţii spectatori vor fi purtaţi, ca prin magie, direct în “Ţara de Nicăieri”, unde se vor întâlni cu simpatica zână. De acolo, vor porni cu toţii în zbor într-o aventură captivantă, într-o lume interzisă, în misterioasele Păduri ale Iernii. Aici, Clopoţica va face descoperirea vieţii ei şi va face cunoştinţă, alături de fanii din sălile de cinema, cu o nouă familie de zâne, “Zânele iernii”.

Dar curiozitatea Clopoţicăi, care o împinge să viziteze tărâmul necunoscut, poate avea consecinţe serioase, 2

deoarece zânele din târâmul însorit îşi risca aripile magice atunci când se întâlnesc cu suratele lor, din zonele reci şi iernatice. Apărându-şi delicatele aripi de frigul năprasnic cu hainuţe speciale, Tinkerbell ajunge tot mai departe în pădurile friguroase şi în scurt timp află un secret magic: are o soră, la fel de jucăuşă şi veselă ca ea, Periwinkle (Albăstrica).

Între cele două surori se creează aproape instantaneu o legătură specială, semnalizată şi de aripile lor magice, care încep să sclipească atunci când sunt împreună.

Cu ajutorul lui Mere (Dewey), o zână excentrică, dar înţeleaptă, Clopoţel şi Albăstrica află că îşi au amândouă originile în râsul aceluiaşi bebeluş, dar vântul le-a dus în direcţii diferite.

3

Decisă să nu se mai despartă de sora ei şi să o aducă împreună cu ea pe târâmul ei fermecat, Tinkerbell îşi foloseşte talentul ei magic la invenţii şi crează un generator de zăpadă portabil. Dar socoteala din Padurea Iernii nu se potriveşte cu cea de acasă, din “Ţara de Nicăieri”, iar noua invenţie ameninţă cu îngheţul tărâmul însorit şi al Copacului Prafului Magic.

Zânele însorite şi cele iernatice trebuie să îşi reunească puterile pentru a salva “Ţara de Nicăieri”, înainte ca aceasta să dispară cu totul.

Dacă misiunea lor aproape imposibilă va reuşi sau nu, vă invităm să aflaţi din sălile de cinema, de unde sperăm că nu veţi pleca fără praf magic, ca sursă de veselie şi zâmbete.

Nu uitaţi, din 7 septembrie, magia se mută în sălile de cinema!

2012-tinkerbell-poster-web_large-previewbtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?